HomeCizokrajná kuchyně, neobvyklé recepty Vaříme španělské recepty v kurzech vaření

Vaříme španělské recepty v kurzech vaření

Posted in : Cizokrajná kuchyně, neobvyklé recepty on by : admin

Dušený králík na čokoládě

Dušený králík na čokoládě, zdroj: spanelskerecepty.cz

Milujete španělskou kuchyni, ale recepty vámi připravované postrádají originální chuť. Možná k tomu přispívají nevhodné ingredience, možná malá změna v postupu, která má zásadní vliv na výsledek. Nebo jste nikdy pořádně nevařili a rádi byste se naučili pár receptů na skvělá španělská jídla? Ať tak či onak, pomoc, zábavu a spoustu zajímavostí, tipů a triků najdete na kurzech vaření v Brně.

Kurzy vaření Brno vede šikovný šéfkuchař Robert Janíček, který je schopen připravit tradiční pokrmy všech španělských regionů. Cenné zkušenosti týkající se španělské gastronomie získal cestováním po Španělsku a v současné době je rád v kurzech předává dál. V kurzech vaření se naučíte správně zpracovávat zeleninu, poznáte originální španělské suroviny, se kterými jste možná doposud nikdy nepracovali, a nakonec pod vedením šéfkuchaře připravíte vynikající španělské menu začínající jednohubkami tapas a končící klasickým španělským dezertem.

Kurzy vaření v Brně se pořádají v pravidelných termínech, na internetových stránkách http://www.spanelskakuchyne.cz/ tedy sledujte sekci plánované akce a své místo si včas zarezervujte. Účast na kurzech vaření vás značně obohatí po vědomostní i praktické stránce a vy se budete moci doma „vrhnout“ do přípravy těch nejvybranějších pokrmů a svým uměním ohromovat celou rodinu.

Kurzy vaření v Brně jsou příjemným začátkem, jak proniknout blíže do španělské gastronomie, jak poznat tradiční paellu, sušené vepřové maso jamón či rozmanité tapas a jak se naučit vařit jiný typ zdravějších a lehčích pokrmů, než poskytuje česká kuchyně.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0 (from 0 votes)