HomeNezařazené Nákup zdravých potravin lze během května spojit s poznáváním krás Jižní Ameriky

Nákup zdravých potravin lze během května spojit s poznáváním krás Jižní Ameriky

Posted in : Nezařazené on by : proseo

Dáváte přednost zdravým a chutným potravinám? Pak vězte, že si pro vás supermarkety SPAR a hypermarkety INTERSPAR na duben a květen připravily speciální akci, kdy můžete své nákupy spojit s poznáváním krás Jižní Ameriky.

Speciální akce RIO 2

Speciální akce trvá od 2. dubna do 20. května 2014. Je uskutečněna ve spojitosti s novým filmem RIO 2, který je právě v tuzemských kinech. Ve svých oblíbených supermarketech a hypermarketech na vás čekají nejen klasické potraviny, ale i zboží, které je tolik charakteristické právě pro oblast Jižní Ameriky. Máte tak šanci ochutnat něco, co jste možná doposud neokusili a ani nevíte o tom, že takovéto potraviny vůbec existují.

Výjimečné prostředí amazonské džungle

To ale zdaleka není jediným lákadlem. SPAR a INTERSPAR se v rámci této akce „převlečou“ do stylu amazonské džungle. Přímo v obchodech tak na vás během nákupů dýchne pravá amazonská atmosféra.

Za každých 200 korun nákupu kartičky RIO 2

Nákupy si užijete s celou rodinou. Děti potěší možnost sbírky kartiček RIO 2. Ty obdržíte za každý nákup v hodnotě 200 Kč. Jedno balení obsahuje pět kartiček. Celkem jich pak je 120, navíc ještě 24 speciálních metalických karet a dalších 18 karet s křidélky. Děti si tak budou moci postupně udělat vlastní sbírku, s níž si pak budou hrát.

Čeká na vás i doprovodný program

Akce, která trvá celkem 7 týdnů, je lákavá nejen z hlediska poznání krás Jižní Ameriky a nákupu zdravých čerstvých potravin, ale také tím, že ve vybraných obchodech bude připraven i doprovodný program. Nakupování v obchodech SPAR a INTERSPAR se tak může stát zábavou na celé odpoledne, které si užije doslova celá rodina. Tak neváhejte a pojďte se bavit. Nákupy přeci nemusí být nudné a nezáživné. Více informací se dozvíte na webových stránkách www.interspar-rio.cz.

Komerční sdělení

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0 (from 0 votes)