HomeSaláty Španělská kuchyně také u Vás doma

Španělská kuchyně také u Vás doma

Posted in : Saláty on by : admin


Vrátili jste se z dovolené u moře a chybí Vám pestrá kuchyně středomořských států? Díky bohatému portfoliu firmy BMC Brno nemusíte truchlit dlouho. Mimo jiné nabízejí oblíbené španělské víno Old Porter: katalog.bmcbrno.cz/old-porter-13.html.

Pestrá středomořská strava také u Vás doma

V jídelníčku středomořských národů neschází čerstvé ovoce a zelenina, obiloviny, luštěniny, olivové oleje, ryby a mléčné výrobky. Kde však v našich končinách sehnat jen tak čerstvě natrhané olivy? Na to Vám pravděpodobně odpověď nepodáme, nicméně v nabídkovém katalogu objevíte konzervované olivy, které hravě nahradí ty čerstvé. Ochuzeni rozhodně nebudete o jejich specifickou chuť ani tamější delikatesy. Společnost BMC Brno působí na českém trhu již několik řádek let a je předním dodavatelem produktů značky Bassta. Je zárukou lahodné chuti, kvalitního balení i příznivé ceny. Mlsné jazýčky se budou jen sbíhat po zelených olivách s červenou paprikou nebo zelených olivách s celou mandlí.

Kde koupit kvalitní olivový olej?

BMC Brno také dodává kvalitní olivový olej. Právě olivové oleje se staly v posledních letech téměř nepostradatelnou surovinou téměř v každé kuchyni. Jsou spojovány se zdravým životním stylem. Olivové oleje působí totiž preventivně proti kardiovaskulárním a nádorovým onemocněním, obsahují vitamíny A, D,K,E a napomáhají některým dalším vitamínům rozpustným v tucích v jejich vstřebávání do organismu. Vděčí tomu především jejich nutričním hodnotám. Skvěle se však hodí, jak pro přípravu teplé, tak studené kuchyně. Používají se na dochucení zeleninových salátů stejně jako masových pokrmů.

 

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0 (from 0 votes)