HomeRecepty z masa Andaluská paella

Andaluská paella

Posted in : Recepty z masa on by : admin

Andaluská paella

typicka-valencijska-paellaŠpanělsko je rozmanitá země, která okouzlí každého svého návštěvníka. Již jste Španělsko navštívili? Kromě specifické kultury, přírody a temperamentu vás jistě nadchnula také španělská kuchyně. Španělé si užívají svůj život a k tomu nezpochybnitelně patří také dobré jídlo a pití. Delikatesy, které můžete ochutnat právě ve Španělsku, budete chtít jíst každý den.

Asi nejtypičtějším španělským jídlem je andaluská paella. Nemůžete strávit dovolenou ve Španělsku, aniž byste paellu alespoň jednou ochutnali. Paella je lahodný pokrm, který je připravovaný z rýže, zeleniny, koření, atd. Samozřejmě existuje mnoho variant jak paellu připravovat. Mezi tři nejznámější varianty patří paella valenciana, paella de marisco a paella mixta.

Nevíte, jak se konkrétní druh paelly připravuje? Jednoduše si recept vyhledejte online! Recepty online jsou nejsnazším způsobem, jak najít recept svého oblíbeného jídla. Dejte si však pozor, aby byl recept skutečně originální. Například paella valenciana se připravuje z rýže, červených fazolí, bílých fazolí, rajčat, králičího a kuřecího masa a koření.

typicka-valencijska-paella-2V paelle na katalánský způsob zase najdete klobásky, vepřové maso, cibuli, hrášek, rajčata, artyčoky, mandle, atd. Vyzkoušejte více receptů na paellu a najděte si ten nejoblíbenější! Každému vyhovují jiné kombinace. Můžete zkusit také vytvořit paellu dle vaší chuti!

Rádi byste vyzkoušeli opravdu tradiční španělské recepty a nevíte, kde je najít? Máme pro vás tip. Navštivte webovou adresu www.spanelskerecepty.cz. Na těchto internetových stránkách se dozvíte mnoho zajímavostí o španělské gastronomii a navíc jsou zde dostupné tradiční a originální španělské recepty. Jestliže vám bude scházet některá z typických surovin, můžete si je na těchto stránkách také rovnou objednat. Udělejte si pravou španělskou paellu také u vás doma! Vybírat můžete také z kvalitních španělských vín! U každého receptu navíc najdete jeho nutriční hodnoty či dobu přípravy. Jednotlivé pokrmy jsou také rozřazeny do kategorií fitness, labužnická, posilující, romantická a afrodiziakální.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0 (from 0 votes)